Inspiratie

Inspiratie Wijzer

Sinds december 2009 geef ik een Inspiratie Wijzer uit. Deze gratis e zine is bedoeld om inspiratie en wijsheid te brengen op het vlak van persoonlijke groei in een professionele omgeving. Met het delen van praktijkervaringen hoop ik medewerkers, leidinggevenden, ondernemers en overige geïnteresseerden aan te zetten tot professionele groei om daarmee zichzelf en de organisatie/onderneming te verrijken. Dit verhoogt veerkracht en balans in deze uitdagende tijd.

Tot 2016 werd er eens per kwartaal een redelijk uitgebreide Inspiratie Wijzer uitgegeven. Op verzoek zijn deze beschikbaar. Vanaf januari 2017 wordt maandelijks een Inspiratie Wijzer uitgegeven. Iedere editie bevat een kort (blog)artikel en een peiling. Het artikel is bedoeld om praktijkervaringen te delen en je daarmee te inspireren en wijzer te maken m.b.t. professionele groei. Een overzicht van deze artikelen vind je onder deze link.

De Peiling

De Peiling is een nieuw onderdeel van de Inspiratie Wijzer waarbij ik je als lezer vraag om jouw visie met mij te delen a.d.h.v. een stelling. Jouw input geeft mij een breder beeld van wat er leeft op de werkvloer. Dit helpt mij om mijn aanbod nog beter te laten aansluiten op (jouw) vraagstukken die spelen in de zakelijke markt. De Peiling bied je ook de mogelijkheid om met andere lezers van gedachten te wisselen. Ik stel het bijzonder op prijs als je wilt reageren op één of meerdere stellingen uit De Peiling. Een overzicht vind je onder deze link. Link opnemen.

Ter info: de Inspiratie Wijzer wordt maandelijks per mail (via Mailchimp?) verstuurd en iedere editie bevat in ieder geval een artikel en een peiling. Eventueel aangevuld met filmtips, boekentips, productinfo en aanbiedingen voor subscribers. Dit is een nieuwsbrief die verder niet on line wordt geplaatst. Op de website vind je de afzonderlijke onderdelen (het blogartikel, de peiling, film- en boekentips). Aanmelden geeft je dus voordeel.

Insights On Topic

Al actief lid van de Insights Community (netwerk van Insights practitionars) neem ik deel aan Insights On Topic. Vier maanden lang werken we in co creatie rondom een specifiek onderwerp. We volgen Masterclasses, leren van elkaar tijdens intervisiebijeenkomsten en we delen best practices via webinars. De opgedane kennis, inzichten en inspiratie zetten we om in artikelen die gebundeld worden in een magazine. Onder deze link vind je de magazines en de door mij geschreven artikelen. Links opnemen.

Filmtips

Ik houd van films. Zij bieden mij ontspanning, lering en vermaak en dat in slechts ca. 2 uur. Veel films brengen een verhaal dat raakt aan de thema’s waarin ik deelnemers van mijn programma’s begeleid. De meest inspirerende filmtips deel ik graag. Klik op deze link om naar het filmoverzicht te gaan. Link.

Heb jij ook een interessante filmtip? Dan stel ik het op prijs als je deze wilt delen. Link naar overzicht.

Boekentips

Ik houd ook van boeken. Boeken die mij geholpen hebben bij mijn professionele groei –en mogelijk ook jou helpen- vind je in het overzicht van inspirerende boeken. Ook hier kun je jouw boekentips delen. Link.

Gedichten

Ik ben minder goed bekend met het genot van gedichten. Toch zijn er een aantal gedichten die mij zo raken dat ik ze graag deel. De gedichten die je hier vindt, zijn sterk verbonden met mijn werk en kernwaarden. Link naar gedichten. Link naar kernwaarden.

Social media

Via mijn accounts op Linked In, Twitter en Facebook deel ik inspirerende wijsheden, video’s enz. Mijn Linked In en Twitter accounts hebben voornamelijk een zakelijk karakter; bij Facebook leer je ook de persoon achter VALENT ontwikkeling kennen. Verwijzingen opnemen